NZS potrdila: konec marca v Stožice prihaja Cristiano Ronaldo

Nogomet 18. Jan 202415:51 1 komentar
FOTO: Guliverimages.

Nogometna zveza Slovenije (NZS) je tudi uradno potrdila, da se je s Portugalsko nogometno zvezo dogovorila za tekmo med slovensko in portugalsko reprezentanco. Ta bo odigrana 26. marca v Stožicah.

Tekma med slovensko in portugalsko vrsto bi morala biti odigrana že ob obeležitvi stote obletnice slovenske krovne nogometne organizacije leta 2020, a je bila nato za nedoločen čas preložena zaradi pandemije kronavirusa.

“Tekma, za katero si je ob obeležitvi stote obletnice obletnice krovne nogometne organizacije v Sloveniji močno prizadeval predsednik NZS Radenko Mijatović, bo odigrana 26. marca v Stožicah,” so navijačem veselo novico sporočili iz NZS in dodali, da se bo prodaja vstopnic za tekmo, za katero naj bi že zdaj vladalo veliko zanimanje, pričela v prvi polovici februarja.

Dvoboj slovenske vrste in evropskih prvakov iz leta 2016 bo sicer sploh prvi medsebojni. Naj dodamo, da v vrstah trenutno sedme reprezentance na Fifini lestvici igrajo največji zvezdniki svetovnega nogometa, na čelu z rekorderjem po številu nastopov (205) in zadetkov (128) Cristianom Ronaldom, zvezdnikoma Manchester Cityja Bernardom Silvo in Rubenom Diasom, igralcem Manchester Uniteda Brunom Fernandesom, napadalcem PSG Goncalom Ramosom in mnogimi drugimi.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje