Ob 21:00 na SK 1: L’pool brez pravice do napake

Nogomet 15. Mar 20218:51 > 11:33 0 komentarjev
Liverpool Sadio Mane
Shaun Botterill/Getty Images

Nocoj se bosta v zadnji tekmi 28. kroga Premier lige pomerila Wolverhampton in Liverpool. Medtem ko so domači brez posebnega rezultatskega pritiska, si redsi v luči lova na Ligo prvakov nove napake ne smejo privoščiti. Obračun od 21:00 naprej v živo na SK 1.

Liverpool je po seriji slabih rezultatov padel na osmo mesto. Za četrtim Cheseajem ob tekmi manj zaostaja velikih osem točk. Ker je konec prvenstva vse bližje, je jasno, da redsi nimajo več veliko prostora za napake. Nogometaši iz Anfielda so se brez večjih težav prebili vsaj med osem v Ligi prvakov in tako vsaj nekoliko razveselili svoje navijače. Wolverhampton na drugi strani zaseda 13. mesto z dovolj veliko prednostjo pred cono izpada, da lahko aktualne prvake pričaka povsem neobremenjen.

Jurgen Klopp že praktično celotno sezono pogreša številne pomembne nogometaše. Nemec se nadeja, da bo nocoj vnovič lahko računal na Roberta Firmina. “Bomo videli. Bobby je bil z nami, to pomeni, da bi lahko igral,” se nadeja Nemec. Menedžer Wolverhamptona Nuno Espirito Santo se dobro zaveda, da Liverpool kljub ne najboljši sezoni še vedno premore izjemno kakovosten kader: “Ne samo vsaka ekipa, ampak vsakdo ima vzpone in padce. Pomembno je, kako se odzoveš na njih in kako se prebiješ skozi to.”

Obračun med Wolverhamptonom in Liverpoolom spremljajte od 21:00 naprej v živo na SK 1.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!