Odlična novica za navijače Olimpije

Nogomet 23. Nov 202321:48 0 komentarjev
Agustin Doffo je podaljšal sodelovanje z Olimpijo. FOTO: Aleš Fevžer.

Očitno ne bo nič iz prestopa v Celje, ki je izkazalo zanimanje zanj. Ljubljenec navijačev Olimpije, argentinski vezist Augustin Doffo, je namreč podaljšal sodelovanje z Ljubljančani, so sporočili iz vrst slovenskih državnih in pokalnih prvakov.

Agustin Doffo je bil eden glavnih igralcev Olimpije, ki je pod vodstvom Alberta Riere v prejšnji sezoni deklasirala konkurenco in osvojila obe lovoriki, prvenstveno in pokalno. Toda navijači Olimpije so bili v zadnjih časih v skrbeh, 28-letnega Argentinca je namreč pogodba z Ljubljančani vezala le do konca sezone, kar pomeni, da bi se lahko že z januarjem pogovarjal o prestopu v kak drug klub.

Že pred časom smo izvedeli, da so trnek v njegovo smer vrgli ambiciozni Celjani, ki v zadnjem letu skrbijo za odmevne prestope, in tudi to, da obstaja veliko možnosti za njegov odhod v vrste trenutno vodilnega slovenskega prvoligaša.

Toda kot kaže, se to ne bo zgodilo. Iz Olimpije so danes namreč ponosno sporočili, da je Doffo podaljšal sodelovanje do leta 2026. Seveda to ne pomeni, da Stožic ne more zapustiti, a je situacija zdaj precej drugačna. Če bi že odšel, bi Ljubljančani zanj lahko iztržili dobro odškodnino.

Doffo, ki je v Slovenijo iz Tuzle prišel lani poleti, je za Olimpijo do zdaj odigral 61 tekem in zabil en gol.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!