Oster protest navijačev PSG: “Messi, kurbin sin!”

Nogomet 3. Maj 202322:17 0 komentarjev
Navijači PSG pred klubskimi prostori. FOTO: Profimedia.

Navijači PSG so se danes množično zbrali pred klubskimi prostori in vnovič protestirali proti klubskemu vodstvu. Lionelu Messiju so jasno sporočili, da v Parizu ni več zaželen, in se spravili tudi nad Brazilca Neymarja.

“Messi, kurbin sin!” je danes odmevalo pred prostori PSG, kjer so se zbrali najzvestejši navijači bogatega pariškega nogometnega kluba in Lionelu Messiju dali jasno vedeti, da v Parizu ni več zaželen.

Podobno so vnovič sporočili tudi predsedniku PSG Nasserju Al-Khelaifiju in od klubskega vodstva zahtevali odstop. Ob tem so se spravili tudi nad že nekaj časa poškodovanega Brazilca Neymarja. “Izgini, Neymar! Izgini, Neymar!” so vzklikali pred njegovim domom v Parizu.

Nezadovoljni navijači PSG so pred trening centrom protestirali že pred dvema dnevoma. Sodu je izbil dno nedeljski poraz proti Lorientu na domačem stadionu, ki je bil za zvezdniške Parižane že deveti v letošnjem koledarskem letu.

Navijači PSG pred domom Neymarja:

Bilo bi veliko presenečenje, če bi za PSG še kdaj zaigral

V torek je za dodatno razburjenje poskrbela novica, da je bil zaradi samovoljnega odhoda v Savdsko Arabijo, zaradi česar se ni pojavil na ponedeljkovem treningu, z dvotedenskim suspenzom kaznovan Messi.

Argentinec je sicer že nekaj časa na izhodnih vratih PSG. Pogodba s Parižani sedemkratnemu dobitniku zlate žoge poteče po koncu sezone, že nekaj tednov pa je znano, da je ne bo podaljšal.

Vzkliki proti Lionelu Messiju:

Po današnjih dogodkih pa je verjetno več ali manj jasno tudi to, da za PSG najverjetneje nikoli več ne bo zaigral.

Do konca sezone PSG sicer čaka še pet tekem. Dve bo Messi zagotovo izpustil zaradi suspenza, veliko presenečenje pa bi bilo, če bi se v ekipi pojavil na kateri od zadnjih treh …

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!