Navihani Pique odgovoril na Shakirino provokacijo

Nogomet 15. Jan 202321:31
Foto: Profimedia

Spor Gerarda Piqueja s Shakiro še zdaleč ni končan. Nekdanji branilec Barcelone je sedaj na edinstven način odgovoril kolumbijski pevki. Pique in Shakira sta se sicer junija razšla po 11 letih skupnega življenja, posledice njunega razhoda pa so vse bolj javne.

Shakira je v četrtek izdala pesem, v kateri je kar nekaj besed namenjenih nekdanjemu partnerju. V enem od verzov se Shakira norčuje iz Piquejevega razmerja s 23-letno Claro Chia Marti.

“Sem vredna dveh 22-letnikov,” v besedilu poje Shakira. “Ferrarija si zamenjal za Twinga. Rolex si zamenjal za Casio.”

Potem ko se je Pique že pošalil glede ur Casio, se je v nedeljo odločil, da si bo sedaj omislil tudi avto znamke Renault.

“S podjetjem Casio smo se dogovorili, da nas bo sponzoriralo. Casio je odlična ura, ki zdrži celotno življenje,” je povedal nekdanji branilec Barcelone.

Pique je na prizorišče promocije svojega novega projekta Kings League prispel z belim avtomobilom Renault Twingo, njegov prihod pa so pričakovano posnele kamere.

Celotna Shakirina skladba:

Videoposnetek je le v treh dneh dobil 114 milijonov ogledov, kar je nov Youtube-rekord za pesem v španskem jeziku. Shakira ni skrivala navdušenja: “Je to sploh res, ali sem še vedno v risanki kot v prvem poglavju?” je zapisala na Instagramu.

Komentari

Vaš komentar