Pod prečko: V svetu nogometnih poslov in vijoličnega DNK-ja

Nogomet 19. Sep 202210:00 0 komentarjev
Foto: Uroš Skaza

Za nami je še en izjemno pester nogometni konec tedna, v katerem se niti ena sama tekma na zelenicah Prve lige Telemach ni končala brez zmagovalca. A zdaj se liga nekoliko umika reprezentanci, ki jo čaka zaključek ciklusa Lige narodov. V ta preplet se bomo v oddaji Pod prečko podali s kapetanom NK Maribor in vse bolj uveljavljenim slovenskim agentom, ki med drugim skrbi za našega največjega nogometnega dragulja. Slednji bo prek video povezave z nami delil svoje vtise po izjemno pestrem poletju.

Mihi Penku in Dejanu Obrezu se bosta tako nocoj v oddaji Pod prečko pridružila Martin Milec in Elvis Bašanović. Kapetan Maribora bo z nami delil svojo zgodbo zadnjih tednov, ko zaradi poškodbe ni mogel ekipi pomagati na igrišču, a je v ozadju vselej bodril svoje soigralce ter se z njimi veselil boljših rezultatov v zadnjih štirih krogih domačega prvenstva.

Foto: Uroš Skaza

Elvis Bašanović v zadnjih letih postaja vse bolj prepoznaven nogometni agent. V tem poletju se je tako denimo pogovarjal z velikani, kot so Manchester United, Chelsea in Paris Saint Germain. Razlog? Benjamin Šeško, ki bo svojo kariero po letošnji sezoni nadaljeval pri nemškem Leipzigu. Z Bašanovićem bomo spoznavali nekoliko drugačno plat nogometa in podrobneje spoznavali, kaj sploh pomeni biti nogometni agent.

FOTO: Uroš Skaza.

Pod prečko tudi na Instagramu

Odslej nam lahko sledite tudi na Instagramu! “Skenirajte” spodnjo kodo in se pridružite slovenski nogometni zabavi. Naše vsebine bodo zelo sproščene, predvsem pa bomo tudi na našem novem profilu skrbeli za to, da se bo o slovenskem nogometu debatiralo, debatiralo in še enkrat debatiralo! 

Benjamin Šeško bo z nami delil zgodbo svojega burnega poletja

V oddajo se bo prek video povezave vključil tudi slovenski nogometni dragulj Benjamin Šeško, ki bo prvič slovenski javnosti podrobneje pojasnil, kako zelo pestro je bilo njegovo poletje in predvsem kakšni so njegovi načrti za prihodnost, ko ga že v kratkem čakata reprezentančni tekmi proti Norveški in Švedski.

FOTO: Guliverimages.

Pripravljamo tudi kratek pogovor s športnim direktorjem Olimpije Goranom Boromiso, veliko dela nas znova čaka tudi v sodniškem pogledu z Darkom Čeferinom. Manjkali seveda ne bojo niti naj zadetki pa naj izjava in pa Fantasy kotiček, v katerem bomo podrobneje spoznali lanskoletnega zmagovalca lige Pod prečko Denisa Kukovca.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!