Pod prečko: Vroč besedni dvoboj pred tekmo sezone

Nogomet 25. Apr 202211:12 0 komentarjev

Vročica pred zaključkom letošnje sezone v Prvi ligi Telemach se stopnjuje, pred nami pa je tekma sezone. Tekma, ki bo dala marsikateri odgovor na to, kdo bo v tej sezoni osvojil slovensko nogometno krono. V svojo družbo sta tako Miha Penko in Dejan Obrez povabila dva pomembna akterja v letošnjem boju za naslov slovenskega državnega nogometnega prvaka.

V oddaji Pod prečko bomo v ponedeljkovem podaljšku dogajanja na slovenskih nogometnih zelenicah gostili športnega direktorja NK Maribor Marka Šulerja in kapetana FC Koper Ivico Guberca. Osrednja tema debate bo jasno prihajajoča tekma za prvaka, ki jo v soboto gosti Ljudski vrt. Razlika na vrhu lestvice? Ena sama točka. Z gostoma bomo razmišljali o tem, kdo ima v rokah boljše karte, ko je govora o letošnji tekmi za slovenskega državnega nogometnega prvaka in prepričani smo, da bosta sogovornika s svojimi mnenji znala še dodatno začiniti dogajanje pred tekmo sezone.

V oddajo se bo prek video povezave vključil tudi napadalec slovenske reprezentance in član švicarskega Lugana Žan Celar, ki je nedavno z dvema pomembnima zadetkoma ter uspešno realizirano enajstmetrovko v loteriji kazenskih strelov svojemu klubu pomagal pri preboju v finale švicarskega pokala.

FOTO: Guliveirmages

Jasno, manjkale ne bodo niti vse naše stalne rubrike, v goste znova prihaja Darko Čeferin, ki bo pokomentiral sodniške odločitve, ogledali pa si boste lahko seveda tudi vse zadetke ter izbrali tistega, ki vas je ta konec tedna najbolj navdušil.

V našo družbo vabljeni nocoj ob 20.00 na SK 1.