West Ham: Arnautović ni naprodaj!

Premier Liga 10. Jan 201918:25 > 18:43
Alex Morton, Getty Images Sport

Premierligaš West Ham United je po govoricah o prestopu Marka Arnautovića v neimenovani kitajski klub postregel z uradnim odgovorom. Londončani so na klubski spletni strani zapisali, da avstrijski reprezentant ni naprodaj.

Kladiva naj bi zavrnila 35 milijonov funtov težko ponudbo neimenovanega kitajskega superligaša, pri katerem so si zaželeli Marka Arnautovića.

Marko ima pogodbo in pričakujemo, da jo bo v popolnosti spoštoval. On ni naprodaj,” so med drugim zapisali pri West Hamu.

Arnautović je v tej sezoni najboljši strelec West Hama. Na 17 tekmah v vseh tekmovanjih je zabil osem golov, zato ne čudi, da se je znašel na seznamu želja številnih klubov.

Po besedah njegova brata Danijela Arnautovića, ki je tudi igralčev zastopnik, si avstrijski reprezentant sicer želi zamenjati klub in hoče, da West Ham sprejme ponudbo kitajskega kluba.

29-letnik je v londonski klub prišel julija 2017, ko je za rekordnih 20 milijonov funtov zapustil Stoke City.

Na temo prestopa se je oglasil tud trener West Hama Manuel Pellegrini“To so le govorice. Mi vemo, kako dober je Marko in da si ga želi veliko klubov. V tem trenutku nimamo nobenih informacij o njegovem prestopu. Seveda si želimo, da ostane pri nas, a nikoli ne veš, kaj bo prinesla prihodnosti.