Uprava Uniteda ne razmišlja o zamenjavi Solskjaerja

Premier Liga 23. Jan 202011:17 > 11:20
Alex Livesey/Getty Images

Služba Oleja Gunnarja Solskjaerja tudi po porazu Manchester Uniteda na Old Traffordu proti Burnleyju ni ogrožena. Uprava rdečih vragov sploh ne razmišlja o novem menedžerju, poroča Sky Sports.

Manchester United v letošnji sezoni nadaljuje z nizanjem negativnih rekordov. Ekipa Oleja Gunnarja Solskjaerja ima najslabši izkupiček po 24 odigranih tekmah vse od sezone 1988/89. Da bi bil položaj še slabši, je United proti Burnleyju na Old Traffordu izgubil prvič po 58 letih.

A kljub temu služba Solskjaerja ni ogrožena, piše Sky Sports. Norvežan je potrdil, da klub do konca januarskega prestopnega roka namerava pripeljati nove igralce. Omenja se 16-letni igralec Birminghama Jude Bellingham, za katerega je United pripravljen plačati 30 milijonov funtov, medtem ko prihod Bruna Fernandesa iz Sportinga deluje vse manj verjeten.

Solskjaer ima ob težavah z rezutati velike preglavice tudi zaradi poškodb, trenutno sta odsotna Paul Pogba in Marcus Rashford. Rdeče vrage v nedeljo čaka tekma 4. kroga Pokala FA, nato povratni polfinalni obračun ligaškega pokala, na prvi dan v februarju pa bodo v okviru Premier lige gostili Wolverhampton.