Klopp: Tem igralcem bi dal čuvati svoje otroke

Premier Liga 30. Jan 20201:38 > 1:41
Justin Setterfield/Getty Images

Z zmago proti West Hamu v Londonu je Liverpool svojim zasledovalcem v Premier ligi pobegnil že na 19 točk prednosti, trener Redsov Jürgen Klopp pa je govoril o zaupanju, ki ga ima do svojih varovancev.

Aktulani evropski klubski prvak Liverpool nadaljuje z odličnimi predstavami,Redsi so vknjižili novo zmago, tokrat pa je padel londonski West Ham. Zadela sta Mohamed Salah in Alex Oxlade-Chamberlain.

Povezano

 “To ni bila čudovita predstava, igrali smo proti neugodni ekipi, ki nam je otežila delo. Zelo pomembni elementi nogometa so odgovoriti na vse protinapade, dobiti posest žoge in izkoristiti prostor . Mi smo v vsakem napadu začenjali na sredini proti devetim, ali desetim obrambnim igralcem. Rad bi videl, da bi se bolje znašli, a sem zadovoljen,” je po tekmi dejal trener Liverpoola Jürgen Klopp.

“Če bi bilo lahko dobiti takšno število tekem, bi to počeli tudi v ostalih moštvih. Bilo je zares težko. Motivacija je prisotna, a težko je najti ritem in obdržati osredotočenost. Mislim, da smo jim dali ogromno priložnosti. Ti fantje so nekaj neverjetnega, njim bi dal čuvati lastne otroke. Verjamem jim 100-odstotno, a v nekaterih primerih še vedno delajo nore napake. To ni povezano z motivacijo, temveč samo s koncentracijo.”