Klopp in Guardiola v boj za vratarja Rijeke

Premier Liga 16. Apr 202011:49 > 11:52
Getty Images/Getty Images

Iz Italije prihaja novica, da se za 20-letnega vratarja Rijeke Ivorja Pandurja zanimata Liverpool in Manchester City, situacijo pa spremlja tudi Juventus.

Povezano

TuttoMercato piše, da že od januarja naprej obstajajo stiki med vodilnimi možmi Liverpoola in Rijeke. A redsi niso edini klub iz Otoka, ki je postal pozoren na Ivorja Pandurja, temveč naj bi se zanj zanimal tudi njegov veliki rival v angleškem prvenstvu Manchester City. Ob tem naj bi obstajali tudi kontakti z Juventusom, saj italijanski prvak že leta aktivno spremlja dogajanje v HNL.

Pandur je član prve ekipe Rijeke od lanskega oktobra. Do danes je zbral 10 nastopov, šestkrat pa je svojo mrežo ohranil nedotaknjeno. Pogodba z Rijeko ga veže do leta 2023, ravno zaradi njega pa so v letošnji sezoni številni skavti redno zahajli na tekme hrvaškega prvenstva.

Eden od njegovih vzornikov je Alisson Becker, brazilski vratar, ki bi bil njegova konkurenca, v kolikor podpiše za Liverpool. Trenutno je rezervni vratar redsov Adrian, nad katerim navijači niso najbolj navdušeni, v klubu pa sta še 22-letni Caoimhin Kelleher in 36-letni Andy Lonergan.