Ancelotti: Uvrstitev v Evropo je vse bolj oddaljena

Premier Liga 2. Maj 20219:31 0 komentarjev
Pool via REUTERS JON SUPER
Pool via REUTERS JON SUPER

Trener Evertona Carlo Ancelotti se zaveda, da so se po včerajšnjem porazu drastično zmanjšale možnosti za uvrstitev njegove ekipe v ligo Europa.

Karamele so včeraj izgubile na tekmi 34. kroga Premier lige. Na svojem Goodison Parku so morale priznati premoč Aston Villi, ki je bila boljša z 2:1.

Ancelottijeva četa je trenutno z 52 točkami na 8. mestu, točko več ima sedmouvrščeni Tottenham, dve več pa mestni rival Liverpool, ki je na 6. mestu.

Zapravili smo veliko priložnost, da se približamo evropskemu tekmovanju. Še naprej se bomo borili, a naše delnice so se znatno zmanjšale. Pred nami je še precej ovir, toda prizadevali si bomo, da delo opravimo karseda dobro,” je dejal italijanski strateg.

Včerajšnje tekme nismo začeli, kot smo si zamislili in kot ta nivo zahteva. Igrati bi morali bolje. Točke smo krvavo potrebovali, a smo ostali praznih rok,” dodaja Ancelotti.

Everton bo v naslednjem krogu gostoval na London Stadiumu, kjer ga bo pričakal West Ham, ki se bori celo za uvrstitev v Ligo prvakov.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!