Avtistični deček ne želi nikoli več videti Ronalda

Nogomet 12. Apr 202211:02 > 11:24 komentarji
Za Cristianom Ronaldom je sezona za pozabo, zdaj pa si je privoščil še to neumnost. Foto: Paul Terry/CSM via ZUMA Wire

Prvi zvezdnik Manchester Uniteda Cristiano Ronalda je po porazu pretekli konec tedna na Goodison Parku proti Evertonu (0:1) ob odhodu v slačilnico udaril po roki navijača in mu razbil telefon. Kasneje se je izkazalo, da gre za avtističnega dečka.

Portugalec se je za vročo glavo in potezo, ki ne sodi v nogometno okolje, niti nikamor drugam, na svojem Instagramu opravičil in dečku ponudil obisk tekme na Old Traffordu, a mladenič Portugalca noče videti, čeprav je bil do zdaj ravno Ronaldo razlog, da sta z mamo hodila na tekme.

“Vprašala sem ga, če želi iti na Old Trafford, da nas vabi Ronalda, a mi je odgovoril, da ne in da ga noče nikoli več videti. Zabolelo me je srce, saj je bil Ronaldo njegov idol in razlog za obisk tekme,” so njene besede povzeli otoški mediji.

Frustrirani Ronaldo je udaril po roki dečka, ki ga je snemal s telefonom:

Kakšna bo kazen?

Deček po tekmi ni ostal brez telefona, na Ronalda ga bo nekaj časa spominjala tudi modrica na zgornji strani dlani. Primer preiskuje tudi policija, ki je vse očividce prosila naj ji pošljejo posnetke in druge informacije o incidentu, na podlagi katerih se bodo nato odločili za kazen, ki bo skoraj zagotovo le finančne narave.

Vrhunci s tekme med Evertonom in Manchester Unitedom: