Everton zaradi domnevne pedofilije suspendiral Sigurdssona

Premier Liga 20. Jul 202111:25 > 16:02 0 komentarjev
Lynne Cameron/Getty Images

Everton je za britanski Mirror potrdil, da je do nadaljnjega suspendiral svojega 31-letnega igralca, niso pa povedali, za koga gre. A ker je to res ozko časovno okno, izbira uganka ni prav težka. Medtem islandski mediji že poročajo, da gre za njihovega reprezentanta Gylfija Sigurdssona.

Zaradi britanskih zakonov Mirror imena grešnika sicer ni smel razkriti, a enigma, kdo je imel spolne odnose z mladoletnico, prav dolgo ni ostala enigma, saj pri Evertonu 31 let štejeta le dva nogometaša: Gylfi Sigurdsson in Fabian Delph.

“Uradne osebe so 16. julija 2021 aretirale 31-letnika, osumljen je pedofilije. Po plačilu varščine so ga spustili na prostost,” je potrdila policija iz Manchestra.

Everton je takoj zatem igralca suspendiral in mu onemogočil treninge, dokler preiskava še poteka. Angleški mediji so bili s podrobnostmi sicer skopi, a dodajajo, da gre za nogometaša, ki je v karieri zaslužil več milijonov in je stalen član državne reprezentance, kar nakazuje na oba zgoraj omenjena igralca.

Islandski mediji: aretiran Sigurdsson

Da je bil aretiran islandski vezist Sigurdsson so medtem potrdili mediji na Islandiji. “Policija je aretirala Gylfija Sigurdssona, nogometaša Evertona in islandske reprezentance, so potrdili viri,” je poročal portal Stundin.is.

Gylfi je eden najboljših nogometašev v zgododini Islandije. Readingu v Angliji se je pridružil s komaj 16 leti, igral tudi za Hoffenheim in Swansea, ter leta 2017 iz Tottenhama odšel k Evertonu za rekordno odškodnino za islandskega nogometaša. Za reprezentanco je odigral 78 tekem in dosegel 25 golov.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!