Mourinho: Redsi so stroj za rezultat, tako kot moj Chelsea

Nogomet 15. Dec 202018:34 > 21:46
Pool via REUTERS/Adam Davy
Pool via REUTERS/Adam Davy

Pred tekmo 13. kroga angleške Premier lige je Jurgen Klopp dejal, da je Tottenham v letošnji sezoni postal stroj za rezultate. Trener Spursov Jose Mourinho pa je imel pred tekmo proti redsom že pripravljen odgovor za nemškega strokovnjaka.

Tekma med Tottenhamom in Liverpoolom je na sporedu v sredo ob 21. uri z neposrednim prenosom na Sportklubu 1 in tudi na SK 4K. Pred tekmo je Jurgen Klopp dejal, da so Spursi postali stroj za rezultate. Ekipa Joseja Mourinha je prva na lestvici in ponavadi zmaguje. Toda Portugalec ni enakega mnenja kot trener Liverpoola saj meni, da Tottenham to še ni postal.

Sportklub
Sportklub

“Sem enak, nič se ni spremenilo. Gre samo za stvar kako vse skupaj dojemaš. Jurgen pravi, da zaradi rezultatov v letošnji sezoni. Toda mislim, da je prezgodaj trditi, da smo po nekaj mesecih dobrih rezultatov postali stroj. Liverpool je bil v preteklih nekaj letih stroj za rezultate. Moj Chelsea je bil stroj za rezultate, ko smo osvajali lovorike,” je dejal Jose Mourinho, ki pravi, da je največja razlika med Spursi in Liverpoolom dolžina trenerjevega bivanja na klopi.

“Liverpool je rezultat dela Jurgena, ki je na tem delovnem mestu 1894 dni, če se ne motim. 1894, mogoče sem se zmotil za kakšen dan. Smo rezultat 390 dni dela. In ta številka je laž, er je bila v tem času tudi karantena. Torej od skoraj 2000 do 300. Tako kot igramo zdaj lahko samo čestitam igralcem in zaradi tega smo lahko zelo zelo srečni,” je dodal Mourinho.

Dodal je tudi še, da Gareth Bale na tekmo proti redsom najverjetneje ne bo pripravljen.