Parker še vedno verjame: Morda mislite, da sem nor …

Nogomet 10. Apr 202110:04
Pool via REUTERS/Andrew Couldridge
Pool via REUTERS/Andrew Couldridge

Trener Fulhama Scott Parker navkljub petkovemu porazu z minimalnih 1:0 na tekmi 31. kroga angleške Premier lige proti Wolverhamptonu verjame, da se njegova ekipa še vedno lahko izogne izpadu iz elitnega ranga angleškega nogometa.

Številni so dvoboj proti Wolverhamptonu ocenili kot ‘zadnji vlak’ za ekipo Fulhama, da bi se izognili najhujšemu – izpadu v drugo ligo. Doma so klonili z 0:1, zadetek pa prejeli v 92. minuti, ko se je med strelce vpisal Adama Traore.

To je bil za Fulham četrti zaporedni poraz (Manchester City 0:3, Leeds 1:2, Aston Villa 1:3, Wolves 0:1) po veliki zmagi proti aktualnemu angleškemu prvaku Liverpoolu na Anfieldu z 1:0. Takrat so zapustili cono izpada, zdaj pa so znova na tretjem mestu od spodaj navzgor.

Fulham ima z dvema tekmama več tri točke manj kot Newcastle, ki je prvi v varnem območju. Vseeno se trener Fulhama ne predaja:

“Ni prijetno, ko doživiš takšen poraz, a zdaj ne smemo pasti. Morda mislite, da sem nor, vendar iskreno verjamem v to ekipo. Želja, trud, boj … vse to je moja ekipa pokazala proti volkovom. Navkljub porazu je bilo nekaj dobrih trenutkov. Najpomembneje je, da se ne predate,” je dejal Scott Parker.

Fulham v naslednjem krogu čaka mestni derbi proti Arsenalu. Parker pravi, da nič ne bo zlomilo njegove ekipe.

“V sezoni smo doživeli veliko težkih udarcev, ki bi mnoge nokavtirali. Edini način, kako se rešiti iz te situacije je nadaljevanje borbe. V tej sezoni smo uspeli premagati nekaj odličnih ekip in dali bomo vse od sebe, da premagamo tudi Arsenal. In da zmagamo na vseh preostalih tekmah. Nikoli ne bomo dovolili, da bi nas kdorkoli potopil,” je še povedal Parker.

Komentari

Vaš komentar