Rešitev za Liverpool bivši član Arsenala?

Nogomet 5. Mar 202117:19
Donyell Malen
Donyell Malen

Liverpoolov napad bi kmalu lahko dobil osvežitev. Redsi se po poročanju spletne strani voetbal4u zanimajo za napadalca PSV Donyella Malena.

Nizozemec je po oceni specializirane spletne strani Transfermarkt vreden 22,5 milijona funtov in bi lahko prinesel svežino v napad Liverpoola, ki je precej izgubil na ustrahovanju tekmečevih vrat.

Malen je meseca februarja pobral nagrado za igralca meseca v nizozemski Eredivisie v kateri je v letošnji sezoni dosegel 14 golov.

Predstave Roberta Firmina bodo še naprej pod drobnogledom in ne bi bilo presenečenje, če bo od trojice SalahManeFirmino prav Brazilec prvi, ki bo moral prepustiti mesto drugemu. Firmino je v letošnji sezoni dosegel zgolj 6 golov.

Mladi 22-letni Donyell Malen se je z nogometom pričel ukvarjati v mladinski šoli Arsenala, a se je nato odločil za podobno karierno pot kot Jadon Sancho ter se odločil, da svojo srečo preizkusi v tujini.

Na 23 ligaških tekmah za PSV je bil Malen udeležen pri dvajsetih golih.

Liverpool ne bo imel lahkega dela. Za Nizozemca se zanima tudi Milan, ki bo v naslednji sezoni skorajda zagotovo vnovič zaigral v ligi prvakov. Italijanski klub je v tem trenutku v Serie A na drugem mestu, Liverpool pa se bo do konca sezone boril, da bodo končali med najboljših štiri v Premier ligi.

Komentari

Vaš komentar