V ŽIVO na SK: United na Hawthorns, Leeds na Emirates

Nogomet 14. Feb 20219:40
REUTERS/Phil Noble
REUTERS/Phil Noble

Tudi danes vas na Sportklubu čaka pester športni program. Na svoj račun pa boste prišli predvsem ljubitelji angleške Premier lige.

Na Sportklubu 1 boste lahko od 13. ure dalje pospremili dvoboj s sredine lestvice angleške Premier lige, ko se bo na St. Mary’s stadionu domači Southampton, ki se trenutno nahaja na 12. mestu pomeril proti Wolverhamptonu. Ekipi v tem trenutku ločita zgolj 2 točki.

Po dvoboju v Hampshiru nas ob 15. uri na Hawthorns čaka tekma med domačim WBA in Manchester Unitedom. Rdeči vragi so v prejšnjem krogu podaljšali svoj niz neporaženosti potem, ko so remizirali proti Evertonu na Old Traffordu. Ekipa iz Manchestra je v tem trenutku na 3. mestu lestvice in za vodilnim mestnim tekmecem zaostaja 8 točk. West Brom pa točke potrebuje v boju za obstanek. Trenutno so na 19. mestu in za Newcastle Unitedom zaostajajo že velikih 13 točk.

Ob 17.30 se bomo s sliko preselili na stadionu Emirates v London, kjer bo 11. uvrščeni Arsenal gostil mesto višje postavljeni Leeds United. Topničarji bodo iskali zmago brez katere so trenutno na treh tekmah zapored. Ekipi loči zgolj točka obe pa si želita ostati v boju za mesta, ki prinašajo evropska tekmovanja.

Ob 20. uri nas čaka še zadnja tekma nedeljskega sporeda, ko bo Carlo Ancelotti z Evertonom na Goodison Park gostil Fulham. Everton je trenutno na 7. mestu in za petouvrščenim Chelsajem zaostaja 2 točki. Karamele pa imajo dve tekmi manj. Fulham pa bo poizkušal ohraniti upanje, da bi se izognili izpadu v drugo angleško ligo. Trenutno so s 15 točkami na 18. mestu.

Angleško Premier ligo lahko ekskluzivno spremljate samo na programih Sporkluba! 

 

Komentari

Vaš komentar