Brez skrivnosti med Olimpijo in Domžalami

Prva liga 29. Maj 201716:05 > 16:08
NK Olimpija/SPS

Koprska Bonifika bo v sredo gostila še zadnje dejanje letošnje nogometne sezone na slovenskih tleh, ko se bosta v finalu pokala pomerila Olimpija in Domžale. Eni in drug si sezono, seveda, želijo skleniti z lovoriko.

Veseli me dejstvo, da so vsi igralci zdravi, kar je na koncu sezone zelo pomembno. Še bolj pomembno je, da so fantje izredno motivirani za ta spektakel, na katerega komaj čakajo. Veliko skrivnosti ni in v obeh taborih vemo, kaj nas čaka. Sam računam na lep spektakel, čeprav morda tekma ne bo lepa na oko,” je dejal domžalski strateg Simon Rožman, ki je napovedal tudi močno podporo s tribun, saj naj bi si finale na slovenski obali ogledalo tudi kakšnih 300 do 400 domžalskih navijačev.

Od navijačev se želimo v sezoni posloviti na lep način. V naših glavah je le zmaga in ni važno, kako se do nje pride. Prepričan sem, da se lahko na koncu veselimo,” še pravi Rožman. “Tekme se zelo veselimo. Gremo po zmago in zanjo bomo naredili vse,” dodaja Jan Repas.

Spoštujem Domžale, ker imajo dobro moštvo. Imajo tudi štiri reprezentante, ampak za nas je to tekma sezone in verjamem, da bomo pred številčnimi ljubljanskimi navijači tekmo dobili,” je dejal strateg Olimpije Safet Hadžić, kapetan Nemanja Mitrović pa si je zaželel, da bi se s soigralci tudi po koncu letošnje sezone veselil lovorike. “Lani smo v tem času slavili naslov državnega prvaka, toda zdaj je zgodba drugačna. Pokal je naš način, s katerim lahko rešimo sezono. Domžale so kakovostne, kar so dokazale v prvenstvu. Spoštujemo jih, ampak gledali bomo nase, na svojo igro. Smo motivirani, na voljo imamo tudi nekatere igralce, ki so bili poškodovani. Za sredo bomo dobro pripravljeni,” pravi novopečeni slovenski reprezentant.

“Normalno je, da pričakujemo zmago. Verjamem v svoje fante,” je še dodal trener Hadžić.