Maribor našel zamenjavo za Handanovića?

Prva liga 11. Dec 201716:19 > 16:25
bih.ba

Športni direktor Maribora Zlatko Zahovič je že na druženju s predstavniki medijev pred tekmo s Sevillo namignil, da bodo vijoličasti v kratkem predstavili okrepitve. Po poročanju portala sportsport.ba je Maribor ujel novega vratarja.

Pri Mariboru se že kar nekaj časa zavedajo, da bo v bližnji prihodnosti potrebno najti zamenjavo za izkušenega vratarja Jasmina Handanovića.

Zlatko Zahović je menjavo za še vedno odličnega Handanovića kot kaže našel pri Zrinjskemu iz Mostarja, ki je bil prvi nasprotnik vijoličastih v kvalfikacijah za letošnjo ligo prvakov. V štajersko prestolnico naj bi se preselil Kenan Pirić, prestop pa je za spletni portal sportsport.ba že potrdil njegov agent Admir Husarić.

Pirić, bivši vratar mlade reprezentance Bosne in Hercegovine, naj bi se v Maribor preselil s 1. junijem prihodnje leto in tako pričel s pripravami na novo sezono. Podpisal bo triletno pogodbo, še vedno pa čakamo na uradno potrditev prestopa s stranih obeh klubov.

Husariću je podoben prestop že uspel v zadnjem poletju, ko je iz Zrinjskega v Maribor pripeljal napadalca Jasmina Mešanovića.

Po poročanju bosanskih medijev je v igri za prestop v Maribor še Pirićev soigralec Marijan Čavar, ki se najbolje znajde v zvezni vrsti.