Olimpija pripeljala dve okrepitvi

Prva liga 6. Feb 201911:15 > 11:21
NK Olimpija Ljubljana

NK Olimpija Ljubljana se je okrepila še z dvema igralcema. Za zeleno-bele bosta v spomladanskem delu sezone Prve lige Telekom Slovenije igrala napadalec Rok Kidrič iz osrednji branilec Ermin Alić.

23-letni in 196 centimetrov visoki Kidrič je v slovenskem državnem prvenstvu odigral 42 tekem, 10 nastopov je vknjižil kot član Ankarana, 32 pa v dresu Aluminija, za katerega je dosegel 10 golov, od tega 6 v tej sezoni.

Zelo sem zadovoljen, da sem postal član Olimpije, ob tej priložnosti bi se rad zahvalil tako svojemu dosedanjemu klubu Aluminiju kot tudi predsedniku Olimpije Milanu Mandariću in športnemu direktorju Fabijanu Komljenoviću. Dal bom vse od sebe za Olimpijo in upam, da ju ne bom razočaral,” je ob prestopu povedal Kidrič.

Ermin Alić je 26-letni branilec iz Črne gore, v Olimpijo pa prihaja iz kranjskega Triglava, za katerega je v tej sezoni nastopil na 16 tekmah. Pred Triglavom je Alić igral še za Jedinstvo Bijelo Polje, Rudar Pljevljo, B ekipo Villarreala, Spartak Subotico in FK Dečić.

Rad bi se zahvalil Triglavu, da mi je omogočil prestop. Presrečen sem, da sem se pridružil Olimpiji, to predstavlja velik izziv. Komaj čakam, da se priključim ekipi in ji pomagam uresničiti zastavljene cilje,” je ob podpisu pogodbe dejal Alić.

Nogometaša bosta v četrtek odpotovala v Belek in se v pripravljalni bazi pridružila novim soigralcem. Za Olimpijo sta to bila tretji in četrti prestop v zimskem premoru. Pred tem sta se zmajem pridružila branilec Matic Paljk in krilni nogometaš Endri Cekici.

NK Olimpija Ljubljana