Stojić se vrača na mesto zločina – v Olimpijo!

Prva liga 24. Okt 201616:38 > 16:42
NK Olimpija/Facebook

Po porazu na večnem derbiju in zgolj točki v Velenju se je v vodstvo Olimpije vrnil stari obraz. Nekdanji športni direktor Ranko Stojić bo po novem opravljal funkcijo podpredsednika kluba. Zmaje v sredo čaka povratna četrtfinalna tekma slovenskega pokala proti Aluminiju (ob 14:00 v živo na SK 1).

Izvršni odbor ŠDNK Olimpija Ljubljana na čelu s predsednikom Milanom Mandarićem je sprejel odločitev o vrnitvi Ranka Stojića, ki bo odslej opravljal vlogo podpredsednika kluba. “V zadnjem obdobju sem imel občutek, da klub ne gre v pravo smer, zato smo skupaj s člani izvršnega odbora sprejeli pogumno odločitev, ki je bila nujno potrebna. Kot sem že poudaril ničkolikokrat do sedaj, bom enako storil tudi v tem primeru, da sem vselej storil vse, kar je v moji moči, da bi Olimpijo popeljal tja, kamor sodi. Torej, v vrh slovenskega klubskega nogometa,” je ob Stojićevi vrnitvi v klub dejal predsednik Mandarić.

Novi podpredsednik Stojić je pristavil: “V prvi vrsti bi poudaril, da sem presrečen ob vrnitvi v Olimpijo. Izjemno sem motiviran, poln energije in komaj čakam, da zaviham rokave. Prepričan sem, da se bo Olimpija kmalu vrnila tja, kamor tudi spada.”

Stojić, Manadrić in športni direktor Nenad Protega bodo spremembe v vodstvu kluba prvič komentirali po sobotni prvenstveni tekmi z Domžalami. Že v sredo ekipo Luke Elsnerja čaka povratna četrtfinalna tekma slovenskega pokala proti Aluminiju, ki si jo oglejte v živo na SK 1.