Guberac "na vrhuncu poti" ne želi v Olimpijo

Prva liga 23. Jan 201711:11 > 11:14
FC Luka Koper/Facebook

Športni direktor Olimpije Ranko Stojić nadaljuje s sestavljanjem igralskega mozaika pred nadaljevanjem sezone. Želja Ljubljančanov je bil tudi nekdanji kapetan Kopra Ivica Guberac, vendar se je slednji zahvalil za ponudbo, saj si kariero želi nadaljevati v tujini.

Ivica Guberac je bil želja predsednika Olimpije Milana Mandariča, ker “gre za nogometaša, katerega kvaliteta ni bila nikoli sporna“. Kljub odkriti želji vodstva ljubljanskega prvoligaša po sklenitvi sodelovanja z nekdanjim kapetanom Kopra, pa slednji kariere ne bo nadaljeval v Ljubljani.

Primorec sicer ni skrival navdušenja ob interesu državnih prvakov, a v tem trenutku si želi ostati na tujem. Nazadnje je branil barve ciprskega Arisa iz Limassola in ruskega Khimkija. “Olimpiji bi se želel zahvaliti za izkazano zanimanje in s tem spoštovanje. Sem na vrhuncu svoje nogometne poti, zato bi rad nadaljeval s preizkušanjem v tujini. Predsedniku Mandariću sem svojo odločitev že sporočil in klubu obenem zaželel, da maja visoko dvigne pokal državnih prvakov,” je za uradno spletno stran Olimpije dejal Guberac.

Guberac je s svojo odločitvijo brez dvoma razveselil Green Dragonse, ki se dali jasno vedeti, da si ga ne želijo videti v “svetem dresu”.