Stojić (pričakovano) zapušča Olimpijo

Prva liga 29. Mar 201710:11 > 10:16
NK Olimpija/Facebook

Iz vrst državnih prvakov so sporočili, da so prekinili sodelovanje z dosedanjim športnim direktorjem Rankom Stojićem. Novega športnega direktorja klub v tem trenutku ne bo iskal.

NK Olimpija Ljubljana

Stojić v enem letu še drugič zapušča zmajevo gnezdo, kamor se je vrnil oktobra lani. Včeraj zvečer je odjeknila neuradna novica o njegovem odhodu iz Olimpije, zdaj pa je klub iz Ljubljane to tudi uradno potrdil na svoji spletni strani.

“V takem negativnem vzdušju nisem mogel več delati. Olimpiji želim vse najboljše v prihodnosti. Vedno lahko računa na mojo pomoč, če bo želela. Čas pa bo pokazal, kakšno ekipo smo zares sestavili v zadnjem prestopnem roku,” je takoj po prekinitvi sodelovanja dejal Stojić, njegov dosedanji nadrejeni Milan Mandarić pa je med drugim potrdil, da klub v tem trenutku ne bo iskal novega športnega direktorja.

Ranku bi se rad zahvalil za ves trud, ki ga je vložil v delo v klubu. Želim mu veliko sreče in uspehov v prihodnje. V Olimpiji vso energijo usmerjamo v ekipo, v fante, ki nosijo zeleni dres, nič drugega nas ne zanima. Zdaj predvsem potrebujemo malo več miru. Ne bomo iskali in ne iščemo novega športnega direktorja, v klubu imamo dovolj kompetentnih ljudi,” je dejal predsednik Olimpije.