Bo novo leto res prineslo novo Olimpijo?

Nogomet 15. Dec 202116:48 > 17:48 2 komentarja
Pri Olimpiji znova "preganjajo" sovražnike kluba, kmalu pa bo prišel čas, ko bodo morali govoriti predvsem na igrišču.

Preteklo leto je bilo za Olimpijo, kot mnoga leta pred tem, pestro. Ljubljanski klub je najbolj zaznamoval dokočni odhod Milana Mandarića. Sedaj je vajeti Olimpije prevzel Nemec Adam Delius. Pri klubu pa obljubljajo, da bo leto 2022 začetek nove poti, ki bo drugačna od prejšnje.

Daleč od tega, da bi se pri komunikaciji Olimpije z javnostjo zgodil kopernikanski obrat, vendar prihaja do manjših premikov. Tako so se pred božično-novoletnimi prazniki odzvali na določene dogodke leta, ki se počasi končuje.

“Kljub številnim nevšečnostim in težavam delo na novi poti, na katero želimo usmeriti Olimpijo, poteka od prvega dneva dalje. Temeljito smo analizirali igralski kader, ki ga imamo na voljo. Poskrbeli smo za določene tehnične novosti in pridobitve, ki bodo ekipi zgolj koristile v nadaljnjih izzivih,” so zapisali v sporočilu za javnost.

Zgolj novoletna zaobljuba?

Sedaj bo potrebno le počakati, ali je bila to zgolj novoletna obljuba ali se bodo zares držali zastavljenega.

“V upravi kluba že poteka reorganizacija dela, čeprav navijači tega morda ne vidijo. Na začetku naslednjega meseca bo na sporedu tiskovna konferenca, na kateri bomo temeljito predstavili novo klubsko vodstvo in spregovorili o vseh idejah, željah in ciljih. O vsem, kar sodi zraven, vas bomo obveščali na dnevni ravni. Toda spremembe so se že začele,” so sklenili pri Olimpiji.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje