Dino Skender po nesrečnem porazu: To je nogomet

Nogomet 7. Nov. 202120:54 > 21:121 komentar
Delite:

Trener Olimpije Dino Skender se je po porazu proti Aluminiju lahko le cinično smejal. Meni, da so njegovi izbranci naredili dovolj za zmago, a žoga ni želela v gol.

Ljubljančani so Šumarje nastreljali z 18 streli proti 8, tudi v okvir so sprožili 12 žog, medtem ko domači le pet, a Olimpija je kljub temu ostala praznih rok, Aluminij pa je po avtogolu v izdihljajih tekme kapetana Olimpije Timija Maxa Elšnika prišel do pomembne tretje zmage v sezoni.

Zadovoljen s pristopom

“Od prve do zadnje minute smo pritiskali, si ustvarjali priložnosti, a na žalost nismo uspeli zabiti zadetka. V trenutkih, ko žoga enostavno noče v gol, se rado zgodi to, kar se je nam v 94. minuti tekme. Nesrečno smo izgubili. Žoga bi morala le prečkati črto, vse ostalo sem videl, zelo sem zadovoljen s pristopom, igralcem nimam česa zameriti, a ponovno nismo izkoristili svojih priložnosti,” je v mikrofon našega novinarja Jake Kozemlja dejal trener Olimpije Dino Skender.

Janžekovič blestel v vratih Aluminija

Hrvaški strokovnjak je v drugem polčasu v igro poslal tudi madžarskega napadalca Marka Futacsa, tudi Svita Sešlarja, ki je Olimpijo z evrogolom rešil v prejšnjem krogu proti Bravu, a žoga ni želela za hrbet fantastičnega vratarja Aluminija Luke Janžekoviča.

Priložnost Futacsa:

“Še vedno smo blizu vrha”

“Danes se ni nič obrnilo v našo korist. Mreža Aluminija je bila za nas zakleta, žoga ni želela v gol. Ve se, da se v nogometu rado zgodi, da po toliko zapravljenih priložnosti sledi kazen, nam se je to pripetilo v zadnji sekundi tekme, tako da se nismo mogli niti vrniti. Nesrečni poraz, a moramo dvigniti glave in v preostalih štirih krogih iztisniti kar se da veliko, nato pa potegniti črto in pogledati, kje smo in kaj smo. Še vedno smo blizu vrha, na nas pa je, da naše priložnosti spremenimo v zadetke,” je nadaljeval trener Ljubljančanov.

Avtogol kapetana Olimpije:

V Prvi Ligi Telemach sledi premor, sledi reprezentančna akcija, 20. novembra pa v Stožice prihajajo prvaki iz Murske Sobote. “Bolje bi bilo, da se nam pred premorom ne bi zgodilo to, kar se nam je, a to je nogomet, treba se je znati soočiti tudi s tem. Vse skupaj je za nas šola, gremo dalje,” je še sklenil hrvaški strokovnjak na klopi Zmajev.

Komentari

Vaš komentar