Hrvaški napadalec nokavtiral vratarja Brava (VIDEO)

Nogomet 29. Mar 202417:36 0 komentarjev

V sodnikovem dodatku prve tekme 28. kroga Prva Lige Telemach je napadalec Patrik Mijić sprožil močan strel in neposredno v glavo zadel vratarja Brava, rojaka Matija Orbanića. Hrvaški vratar je obležal, a k sreči je hitro prišel k sebi.

Z dvema zadetkoma junak Rogaške Patrik Mijić je imel v sodnikovem dodatku še drugo veliko priložnost, da doseže hat-trick, a mu je s pogumno potezo veselje preprečil vratar Šiškarjev Matija Orbanić.

Hrvaški čuvaj mreže je zapustil vrata in močan strel Mijića ubranil z glavo ter obležal na zelenici.

Glavni sodnik David Šmajc na presenečenje vseh igre ni prekinil, akcija Rogaške se je nadaljevala, a do zadetka, kljub temu, da je bil Bravo brez vratarja, ni prišlo.

Napake se je ob zdravniški pomoči Orbaniću, ki je hitro prišel k sebi, zavedel tudi Šmajc ter izničil kot ter naknadno dosodil indirektni prosti strel v prid Brava. Šmajc je bil deležen neodobravanja na klopi Rogaške, a pritožbe so imele težo. Šmajc bi moral takoj po strelu Mijića prekiniti tekmo, kot veleva pravilo, ko pride do udarcev v glavo, a tega ni storil.

Vse skupaj sicer ni vplivalo na končni izid, saj je Rogaška na koncu zmagala z 2:0 in prišla do pomembne zmage v boju za obstanek.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!