Iličić po novem v knežjem mestu

Nogomet 14. Feb. 202213:59 > 14:16
Delite:
Foto: NK Celje

Iz nogometnega kluba Celje so sporočili, da bo njihove napadalne vrste okrepil hrvaški napadalec Miroslav Iličić. S klubom iz knežjega mesta je podpisal pogodbo do konca sezone 2024/25.

23-letni hrvaški napadalec je nazadnje igral v dresu Istre, zdaj pa so se Celjani dogovorili za njegov prestop. Z rumeno-modrimi je podpisal pogodbo, ki se bo iztekla čez tri leta in pol, natančneje junija 2025.

Visoki in okretni Miroslav Iličić bo še zaostril napad Celjanov. Svojo kariero je Rečan začel pri nogometnem klubu Grobničan. Že pri 12 letih se je pridružil NK Rijeki, kjer je šel skozi vse mlade selekcije. Člansko kariero je začel pri Orijentu 1919, za katerega je v 17 nastopih petkrat premagal tekmečevega vratarja.

Nato je sledila selitev v hrvaško prvoligaško konkurenco, kjer je nastopal za Slaven Belupo. Lani poleti se je preselil k Istri, zdaj pa bo torej prvič zaigral v tujini. Po naših informacijah pa Iličić ni zadnja okrepitev v celjskem klubu, jutri naj bi se prvaki iz sezone 2019/20 okrepili še z enim ofenzivno naravnanim nogometašem.

“Izjemno vesel sem, da sem podpisal pogodbo s Celjem. Zelo sem navdušen nad samim klubom, stadionom in vsemi posamezniki v klubu. Lepo so me sprejeli,” je ob podpisu pogodbe povedal mladi hrvaški napadalec ter ob tem dodal razlog za selitev v knežje mesto: “Za prihod v Celje me je najbolj prepričala želja kluba, da se jim pridružim. Pogovori so stekli brez težav in hitro smo se uspeli dogovoriti za prestop.”

Komentari

Vaš komentar