Kapetan razkazal drobovje vijoličnega gnezda (VIDEO)

Nogomet 17. Feb 202310:05

Ekipa Magazina Pod prečko je preverila, kako poteka vsak dan pri NK Mariboru. Sprejel jih je kapetan Martin Milec in jim razkazal Ljudski vrt, ki je njegov drugi dom. Za izkušenega 31-letnega bočnega branilca je to že deseta sezona v vijoličnem dresu.

Po pozdravu je sledil obisk “svete” slačilnice, kamor nikakor ne more vsak. Naš novinar Matic Burazer je sedel na mesto, kjer bil pred legendarni Marcos Tavares, Milec pa je razkril, da v vsaki slačilnici veljajo določena pravila. Prvo je seveda, da je zelena barva prepovedana in tega se mora držati vsak. Če ne, se vse skupaj kaznuje s kaznijo. “Na vsake pol leta gremo na račun teh kazni na večerjo,” nam je zaupal mariborski kapetan.

Pot se je nadaljevala v fitnes. “Ne vem, če je kakšen igralec res rad tukaj, a fitnes je nujen, sploh zame, ko sem že malo v letih in po vsem poškodbah, ki sem jih imel,” je povedal Milec.

Sledil je tudi obisk zelenice in klopi, kjer pravi Milec, da ni rad, a če pride do tega, so vsaj stoli zelo udobni. “Bi se kar dalo zdržati in si pogledati tekmo, sploh, če ekipa zmaguje,” se je pošalil.

Z Maticem sta pot zaključila v VIP prostorih stadiona, kjer je idealen prostor za ogled tekme. “Res je lepo, a za zdaj imam še vedno raje teren in zmage, kasneje po koncu kariere pa upam, da me kdaj povabijo tudi sem.”

Pred Mariborčani je izredno pomembne tekma. V nedeljo bo v Ljudskem vrtu gostoval večni rival Olimpija, ki ima pred konkurenco praktično neulovljivo prednost.

Tekma se bo začela ob 15. uri. Mariborčani bodo naredili vse, da vsaj malce zagrenijo življenje “sovražnikom” iz Ljubljane.

Komentari

Vaš komentar