Koprčani odslovili dvojico, Khimki Celju vrnil Stojinovića

Nogomet 27. Jan 202213:36

Nogometaša Rok Grudina in Mak Varešanović nista več člana primorskega prvoligaša Kopra. Igralca ta čas drugouvrščene ekipe slovenskega prvenstva sta s klubom sporazumno prekinila pogodbi. Po šestih mesecih v Rusiji se v Celje vrača branilec Dušan Stojinović.

Tako Grudina kot Varešanović s Koprom zaključujeta polletno zgodbo. Bosansko-hercegovski vezist se je v rumeno-modrem dresu predstavil na desetih prvoligaških tekmah, ob izključitvi na tekmi v Stožicah pa je v statistiko dodal še rumeni karton. Grudina, v preteklosti dolgoletni član Gorice, je zaigral na 12 ligaških preizkušnjah, od kanarčkov pa se poslavlja z dvema rumenima kartonoma.

Stojinović po pol leta znova v celjskem dresu

Iz celjskega prvoligaša pa so medtem sporočili, da se v njihove vrste vrača Dušan Stojinović. Kapetan slovenske reprezentance do 21 let je v letošnji sezoni v ruskem prvenstvu kot posojen nogometaš igral za Khimki in zbral 14 nastopov, dva pa je dodal še v pokalnem tekmovanju.

“NK Celje je v želji po okrepitvi obrambne vrste z vodstvom FC Khimki dosegel dogovor o predčasni prekinitvi posoje. Stojinović se bo soigralcem v Beleku pridružil danes zvečer,” so zapisali na spletni strani celjske zasedbe.

Komentari

Vaš komentar