Magazin Pod prečko: Popotovanje od Maribora do Ljubljane

Nogomet 4. Okt 202219:41 0 komentarjev
Magazin pod prečko

V tretji epizodi magazina Pod prečko smo v lovu na zgodbe iz slovenskega nogometa obiskali Ljubljano, Celje in Maribor.

V štajerski prestolnici smo se najprej ustavili v Ljudskem vrtu, kjer nas je pričakal Rok Kronaveter. Izkušeni vezist je v zadnjem mesecu v odlični formi. Na igrišču je postal pravi vodja in podaljšana roka trenerja Damirja Krznarja. Rok je v pogovoru za magazin razkril številne zanimivosti iz vseh poglavij njegove kariere.

V Mariboru je pred naše kamere stopil še Jernej Flisar, nogometni podatkovni znanstvenik pri podjetju Twelve Football. Z Jernejem smo skušali na čim bolj enostaven način razložiti nekatere statistične podatke, ki se v zadnjih letih v svetu nogometa vedno bolj pogosto uporabljajo.

Na pol poti med Mariborom in Ljubljano smo se ustavili še pri Sebastjanu Gobcu, igralcu z največ nastopi v Prvi ligi Telemach. Kot vselej smo tudi tokrat v rubriko Pogovor z legendo predvsem obujali spomine in iskali zgodbe, ki jih še niste slišali.

Za gostoljubje v tretji epizodi magazina pa se moramo zahvaliti še NK Bravo. Šiškarji so nam predstavili svoj dom. Po Stadionu ŽAK nas je popeljal Almin Kurtović, z izzivom Pod prečko pa se je spopadel Žan Trontelj.

Premierno predvajanje nove epizode je na sporedu v torek, 4. oktobra, ob 23. uri, ponovitve na Sportklubu 1 pa sledijo še v naslednjih dneh.

Tretja epizoda magazina Pod prečko:

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!