Matic Fink v zmajevem gnezdu še vsaj dve leti

Nogomet 15. Jun 202115:31 > 15:33
Twitter

Olimpija sestavlja ekipo za novo sezono, v kateri bo potrebno nekaj pokazati tudi v Evropi. Z zmaji je danes sodelovanje podaljšal bočni branilec Matic Fink.

Fink, ki je bil lani kar standardni član zasedbe zeleno-belih, bo član Olimpije vsaj do 30. junija 2023. Otrok ljubljanskega kluba je v Stožicah igral med leti 2011 in 2016, potem pa mu je zadišala tujina.

Odšel je v Rizespor, bil posojen v romunsko Craiovo, se za nekaj mesecev vrnil v Turčijo (Boluspor) ter bil nato v predlanski sezoni član Domžal.

Lani se je nato vrnil v staro “jato”, kjer bo svoj maksimum na desnem boku skušal dati tudi v prihodnjih 24 mesecih.

“Vidi se, da klub pravilno razmišlja in ustvarja pravo mešanico mladosti in izkušenj. Izjemno sem vesel in ponosen, da mi je Olimpija ponovno izkazala zaupanje. To dokazuje, da delam dobro in da se ceni moj odnos ne samo na igrišču, ampak tudi v zasebnem življenju. Vse to pa mi ne bi uspelo brez podpore navijačev. Ko je bilo najbolj težko, so se vselej izkazali. Presrečen sem, da ostajam doma in da se lahko še naprej borim v svetem dresu,” je ob podpisu za uradno spletno stran povedal Fink.

Komentari

Vaš komentar