Nevsakdanji navijaški prizori po debaklu v Stožicah

Nogomet 19. Maj 202122:55 > 20. Maj 2021 0:46
Žiga Frelih se je opravičil za napako na tekmi proti Taboru.

Po zadnjem sodnikovem žvižgu tekme v Stožicah, kjer so nogometaši Olimpije proti sežanskemu Taboru izgubili z 1:2 in pred zadnjim krogom Prve lige izgubili možnosti za naslov, smo bili priče nevsakdanjim navijaškim prizorom.

Olimpija je proti Taboru zapravila vodstvo z 1:0, drugi gol pa prejela v 95. minuti in ostala brez možnosti za naslov. Zanj se bosta v zadnjem krogu med seboj v Ljudskem vrtu udarila Mura in Maribor.

Danes so bili v Stožicah prvič po daljšem času v omejenem številu prisotni tudi gledalci, kakšnih 300 jih je bilo, med njimi največ članov organizirane navijaške skupine Green Dragons, ki so glasno navijali od začetka do konca tekme.

Čeprav so varovanci trenerja Gorana Stankovića vnovič razočarali, v prvenstvu so brez zmage ostali še šesto tekmo v nizu, pa po tekmi z njihove strani niso bili deležni žaljivk in graje. Pod severno tribuno Stožic se je zgodilo nekaj nevsakdanjega.

Nogometaši Olimpije so prišli pod tribuno in skupaj z Green Dragons prepevali: “Olimpija! Olimpija!” Ko so nogometaši v zelenih dresih odšli v garderobe, pa so Green Dragons začeli vzklikati: “Hočemo pokal! Hočemo pokal!

Nogometaši Olimpije namreč še imajo priložnost za lovoriko. Sredi prihodnjega tedna jih v Kopru namreč čaka finale pokala proti Celju.

Nogometaši Olimpije in Green Dragons po koncu tekme: