Nogometne zime je konec, znova bomo udarili Pod prečko

Nogomet 12. Feb 20249:09 0 komentarjev
Foto: Uroš Skaza

Slovenski nogometni ples se je ta konec tedna nadaljeval s tekmami 20. kroga, ponedeljkov večer pa znova na male ekrane vrača tudi našo nogometno oddajo Pod prečko. V njej bomo gostili nekdanjega direktorja Olimpije in nesrečnega nogometaša NK Maribor.

Zanimiv začetek pomladi odpira ogromno priložnosti za debato o dogajanju v Prvi ligi Telemach. Celjani in Mariborčani so drugi del sezone odprli suvereno, Olimpija in Koper malce manj, smeji se tudi Bravu in Radomljam.

Črto pod domači nogometni konec tedna bomo potegnili s Sanelom Konjevićem in Gregorjem Sikoškom. Slednji stopa po poti vrnitve na nogometne zelenice, potem ko je pred letom dni utrpel hudo poškodbo kolena, ki se je še dodatno zapletla po operaciji. Zdaj je 29-letnik znova na treningih NK Maribor, v oddaji pa bo zagotovo besedo ali dve namenil tudi temu, kdaj ga lahko znova pričakujemo na tekmah.

nogomet nk maribor gregor sikošek
Foto: Jure Banfi

V naši družbi bo tudi podroben spremljevalec domačega nogometnega dogajanja Sanel Konjević, ki je med letoma 2010 in 2013 deloval kot direktor Olimpije, danes pa je trener Tolmina v 2. SNL.

Prek video povezave se nam bo pridružil tudi sveži reprezentančni strelec in nogometni ‘legionar’ Nejc Gradišar, ki je to zimo Rogaško zamenjal za madžarski Fehervar, v dresu katerega je tudi že dosegel prvi zadetek.

Z našo oddajo se vrača tudi priljubljeni sodniški pogled z Damirjem Skomino, v temi tedna pa se bomo posvetili nekaterim vrhuncem zimskega prestopnega roka in se spraševali, kaj še lahko pričakujemo.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!