Pod prečko: Večer v družbi prvakov

Nogomet 17. Apr 202312:40 1 komentar
Foto: Uroš Skaza

Potem ko smo celo prej, kot smo pričakovali, dobili nove prvake v Prvi ligi Telemach. Bomo nocoj v oddaji Pod prečko gostili nogometaša, ki bo zdaj tudi uradno potrjeno s koncem maja v zrak dvignil lovoriko, ki ponazarja slovensko nogometno krono. Družbo pa mu bo v studiu delal nekdanji nogometaš tako Maribora kot tudi Olimpije, ki je v svoji karieri prav tako dvakrat postal državni prvak.

Ko se bodo nocoj ob 20.00 prižgale luči v studiu naše nogometne oddaje Pod prečko, bosta v naši družbi kapetan Olimpije Timi Max Elšnik in nekdanji nogometaš zmajev ter vijolic, danes pa trener mladincev Domžal Dejan Djuranović. Elšnik v oddajo prinaša sveže vtise po včerajšnjem velikem slavju zeleno-belih, ki so z zmago na večnem derbiju potrdili sedmi naslov državnih prvakov in pet krogov pred koncem razrešili vse dvome o tem, katera ekipa je v letošnji sezoni najboljša v Sloveniji.

Timi Max Elšnik je bil eden ključnih mož Olimpije ob pohodu na naslov. FOTO: Uroš Skaza.

Ob Elšniku bo del naše nogometne debate tudi Dejan Djuranović, ki je v svoji karieri nosil dresa obeh večnih rivalov in z obema osvajal državne naslove. Podrobni spremljevalec nogometnega dogajanja v Sloveniji bo s svojega zornega kota pojasnil, kaj je po njegovem mnenju ključno, da je Olimpija v letošnji sezoni tako suvereno osvojila državni naslov.

Derbi bomo podrobno razdelali tudi s pomočjo video analitika Nogometne zveze Slovenije Dejana Kopasića, seveda pa se bomo temeljito sprehodili tudi po ostalih zelenicah Prve lige Telemach, kjer se bosta še naprej bila boja za Evropo in obstanek.

Kot vselej bo v naši družbi v sodniškem pogledu znova tudi Damir Skomina, manjkale ne bodo niti najboljše obrambe, izjave in zadetki.