PP: Debata po derbiju, ki bo začinjena, kot je le lahko

Nogomet 4. Dec 202311:11 2 komentarja
Zlatko Zahović je bil po derbiju gost oddaje Pod prečko. Foto: Uroš Skaza

Nogometni večer bo znova rezerviran za oddajo Pod prečko. Debato po derbiju bomo začinili s super uspešnim športnim direktorjem vijolic, vselej zgovornim rednim gostom naše oddaje in nekdanjim reprezentantom.

Pod žarometi Sportklubovega studia se bosta nocoj v družbi Mihe Penka in Dejana Obreza ‘grela’ Mitja Viler in Nejc Skubic. Da bo vse skupaj še bolj pestro pa bo z gostovanjem preko videopovezave poskrbel Zlatko Zahović.

Mitja Viler
Foto: Uroš Skaza

Z gosti bomo razumljivo največ pozornosti posvetili včerajšnjemu večnemu derbiju, ki ga je v Ljudskem vrtu zanesljivo dobil NK Maribor (3:1). Naši sogovorniki bodo zagotovo ponudili širok spekter razlogov, zakaj je Olimpija tako bledo vstopila v tekmo in kje je bila tokrat domača ekipa boljša od velikega tekmeca. Debata se bo vrtela tudi okoli ostalih tekem, ki so bile odigrane, in tudi tistih, ki niso bile.

Tokrat pripravljamo znova zanimiv sodniški pogled z Damirjem Skomino, s katerim bomo skušali priti do dna ne le nekaterim dogodkom tega konca tedna na slovenskih zelenicah, ampak tudi dvomljivim dogodkom prejšnjega tedna, ko se je v evropskih tekmovanjih dogajalo marsikaj in smo ostali povsem zmedeni glede tega, kaj je igra z roko in kaj ne.

V temi tedna se bomo posvetili slovenski reprezentanci po žrebu skupin za Euro 2024 ter skupaj naredili obširen pregled tega, kar varovance Matjaža Keka čaka v izjemno pestrem nogometnem letu, ki prihaja.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje