Radomljani so predstavili še enega novinca

Nogomet 24. Jan 202216:32 > 16:34 0 komentarjev
Trener Radomelj Nermin Bašić (desno) bo po novem lahko računal tudi na Darka Mišića. FOTO: nk-radomlje.si.

Slovenski nogometni prvoligaš Radomlje, ki bo v drugem delu sezone nastopal v precej spremenjeni zasedbi, je predstavil novo okrepitev. Prišel je še en Hrvat, in sicer branilec Darko Mišić, ki je bil v prejšnji sezoni član Kopra.

30-letni Darko Mišić, ki se najbolje znajde na poziciji bočnega branilca, je bil zadnje pol sezone brez kluba, pred tem pa je dve leti igral za Koper. Za Koprčane je v drugi in prvi ligi zbral 48 nastopov in dosegel dva gola. Lani poleti je zapustil Bonifiko, zdaj pa se je vrnil na slovensko nogometno prizorišče.

Mišić je tako po Ivanu Ćalušiću in Mariu Čuiću še tretja hrvaška okrepitev Radomelj pred nadaljevanjem sezone. Spomnimo, Radomlje bodo v prihodnosti sodelovale s splitskim Hajdukom, pozimi pa je v klubu prišlo do številnih sprememb. Med drugim je trenerja Roka Hanžiča zamenjal Bosanec Nermin Bašić.

Radomljani, ki so novinci na prvoligaški sceni, so po prvem delu Prve lige Telemach na zadnjem mestu prvenstvene lestvice z istim številom točk kot Aluminij in sežanski Tabor.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!