Riera se pritožuje nad pripravami: Naslednjič gremo drugam

Nogomet 29. Jan 202323:30
Skupinska fotografija na pripravah v Medulinu. FOTO: Twitter/@11RIERA11

Trener Olimpije Albert Riera se je sredi drugega dela zimskih priprav oglasil na družabnih omrežjih in bil kritičen do pogojev za delo, ki jih ima njegova ekipa v Medulinu.

Olimpija po prvem delu priprav, ki jih je opravila v Turčiji, v zadnjih dneh trenira v priljubljenem hrvaškem letovišču Medulinu, a očitno nima najboljših pogojev za delo. Vsaj če gre soditi po objavi njenega trenerja Alberta Riere, ki jo je Španec danes zapisal na Instagramu.

“EKIPA z velikimi tiskanimi črkami! Zadnji dnevi priprav. Nogomet, ta čudovita igra, v kateri vsi iščejo rezultat, tudi mi, ampak naša moč je, kako igramo skupaj. Kar se tiče tega, nas ne bo premagal nihče. Zadnja slika … Nikoli se ne pozabite smejati, ko uživate,” je bil trener Olimpije, ki je pripel tudi nekaj fotografij, sprva zelo spodbuden do svojih nogometašev, a v nadaljevanju zelo kritičen do pogojev, ki jih je imel v zadnjih dneh na voljo za delo.

“Čeprav smo imeli grozno vreme na Hrvaškem in grozno igrišče za igranje pravega nogometa. Naslednjič bomo izbrali boljši kraj. Nasvidenje, Medulin,” je nadaljeval in dal jasno vedeti, da na Hrvaškem ni najbolj zadovoljen.

V sredo še en test z drugoligašem na Hrvaškem

Tam je Olimpija, ki je v Turčiji s 3:3 remizirala proti poljskemu prvoligašu Rakowu Czestochowu, odigrala tudi prijateljsko tekmo in z golom zimskega novinca Ivana Posavca premagala hrvaškega drugoligaša Orijent z 1:0.

V sredo se bo v Medulinu pomerila še proti enemu hrvaškemu drugoligašu Rudešu.

Olimpija, ki ima po prvi polovici sezone na vrhu lestvice Prve lige Telemach kar 13 točk prednosti pred najbližjim zasledovalcem, Koprom, bo s prvenstvom nadaljevala deset dni pozneje, ko jo v Stožicah čaka obračun z mestnim tekmecem Bravom, ki je na sedmem mestu.

Komentari

Vaš komentar