PSG bo še počakal na povratek Messija

Nogomet 14. Jan. 20227:44
Delite:
Lionel Messi
Foto: AP Photo/Jeremias Gonzalez

Napadalec PSG-ja Lionel Messi še naprej okreva po okužbi s koronaviursom in bo izpustil tudi obračun 21. kroga francoskega prvenstva med Parižani in Brestom.

Lionel Messi se je s koronavirusom okužil med božično-novoletnimi prazniki na počitnicah v domovini.

Petega januarja je sledil negativen test in Argentinec je dobil zeleno luč za povratek v Pariz. Čeprav že trenira, Messi še ni pripravljen za povratek na zelenico.

“Kot veste, sem imel koronavirus in želel bi se vam zahvaliti za vsa sporočila, ki sem jih dobil in naj povem, da sem potreboval več časa, kot sem mislil, vendar sem si praktično že opomogel. Veselim se povratka na igrišče. V teh dneh sem treniral, da bom pripravljen 100 odstotno. Pred nami so zanimivi izzivi in nadejam se, da se vidimo kmalu. Hvala vam,” je Messi sporočil prek Instagrama.

Izjemni napadalec trenutno trenira po individualnem programu, zagotovo pa bo izpustil prihajajoča reprezentančna obračuna Argentine proti Čilu in Kolumbiji v kvalifikacijah za svetovno prvenstvo v Katarju.

PSG se bo z Brestom pomeril v soboto zvečer, dvoboja proti Čilu in Kolumbiji sta na sporedu 28. januarja in 2. februarja.

Messi se po prihodu v PSG še ni povsem privadil na novo okolje. Na 11 tekmah Ligue 1 se je med strelce vpisal samo enkrat.

Komentari

Vaš komentar