Raiola “piše” usodo Juventusa

Nogomet 16. Apr 202113:35 0 komentarjev
Juventus
Juventus

Menedžer Mino Raiola velja za enega najpomembnejših ljudi v svetu nogometa. Sloviti menedžer je trenutno v Torinu, kar je sprožilo pravi vihar v italijanskih medijih.

Mino Raiola pri Juventusu zastopa Matthijsa de Ligta in Federica Bernardeschija. De Ligt naj bi ostal v klubu, medtem ko to ne velja za Bernardeschija, a Juventus se bo z Raiolo pogovarjal predvsem o okrepitvah.

Juventus želi vratarja Milana Gianluigija Donnarumo, še vedno pa v klubu želijo nazaj v Torino zvabiti Paula Pogbaja iz Manchester Uniteda.

Morebitni odhod Donnarume iz Milana v Torino bi zatresel italijanski nogomet. Prestop bi se lahko uresničil, v kolikor bo Milan ostal brez uvrstitve v Ligo prvakov. Po informacijah iz Italije Milan svojemu vratarju ponuja osem milijonov evrov na leto. Juventus je tako igralcu kot Raioli pripravljen ponuditi več, kar bi lahko bilo odločilno.

Povratek Pogbaja v Juventus se vleče že nekaj časa. Raiola je že napovedal odhod Francoza iz Uniteda, vodilni možje Juventusa pa so že večkrat poudarili, da ne bi imeli nič proti njegovemu povratku.

Želja Juventusa je tudi kapetan Milana Alessio Romagnoli, tako da je ena od možnosti tudi menjava z Bernardeschijem.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!