Remi Celja in Olimpije

Celje Olimpija
Celje Olimpija

V 16. kolu 1. SNL sta se na stadionu Z'dežele pomerila Celje in Olimpija in se razšla brez zmagovalca, izid je bil 1:1.

Oba tekmeca sta igrala brez glavnih trenerjev, saj je Dušan Kosić okužen s koronavirusom, Dino Skender pa je suspendiran.

Celje je imelo v prvem polčasu premoč, vendar v napadu ni bilo pravega zaključka. Najbližje golu sta bila Dušan Stojinović, ki je že v prvem napadu zadel vratnico, ter Matic Vrbanec, čigar poskus je praktično z gol črte odnesel Milović.
Olimpija je povedla v 27. minuti, s svojim prvim strelom proti vratom Celja. Po predložku z leve strani se je žoga kot fliper odbila od dveh celjskih branilcev naravnost na nogo Andresu Vombergarju, ki mu s 5 metrov ni bilo težko zatresti mreže.
V drugem polčasu je bila na igrišču podobna slika, Celje je napadalo, vendar brez uspeha.
Agonija celjskih napadalcev se je končala v 86. minuti, ko je po levi strani hitro prodrl Mićo Kuzmanović, v kazenskem prostoru preigral Milovića in natančno meril v levi kot vrat za izenačenje na 1:1. Celjani so v zadnjih minutah pritiskali za zmagoviti zadetek, svojo priložnost je imela prek Vombergarja tudi Olimpija, vendar se je tekma končala z delitvijo točk.

Olimpija je na lestvici zdaj točko za vodilno Muro, Celje pa ostaja na 7. mestu.

TEKMA BRAVO – TABOR PRESTAVLJENA
Srečanje med Bravom in Taborom, ki bi moralo biti danes ob 12. uri, je bilo zaradi razmočenega igrišča prestavljeno. Nov datum tekme bodo sporočili naknadno.

Komentari

Vaš komentar