Jan Oblak in Josip Iličič: Ostanite doma!!

Reprezentance 15. Mar 202017:23 > 17:34
Getty Images/Angel Martinez

Jan Oblak in Josip Iličič, ki sta še prejšnji teden blestela v Ligi prvakov se trenutno nahajata v državah, ki sta vsaj v Evropi najbolj izpostavljeni virusi Covid19. Oba ravnata odgovorno in ostajata doma, k temu pa pozivata med drugim tudi vse Slovence.

https://www.instagram.com/p/B9wWHyYohnN/

Oglasil se je eden najboljših vratarjev na svetu Jan Oblak, ki je na svojem instagramu med drugim pozval tudi Slovence: “bodite odgovorni inostanite doma”.

https://www.instagram.com/p/B9wLQu-I854/

Prav tako pa se je oglasil še eden in sicer Josip Iličič, ki igra nogomet v trenutno najbolj prizadeti državi v Evropi zaradi virusa Covid19. Stanje v nogometu je trenutno kakršno je, a dejstvo je, da je bil Iličič v zadnjem obdobju eden najbolj vročih nogometašev v Evropi.

“Z mano je vse ok, ker želim ravnati odgovorno, ostajam doma. K enakemu ravnanju pa pozivam tudi vse v Sloveniji. Ostanite doma, ravnajte odgovorno, saj se bo le tako življenje čim hitreje vrnilo v vsakdanje tirnice. Srečno in ostanite zdravi,” je med drugim v pozivu na družbenem omrežju zapisal slovenski nogometni zvezdnik.