Kakšna kazen čaka navijača, ki je stekel na igrišče in poljubil Ronalda (VIDEO)

Nogomet 27. Mar 20249:16 7 komentarjev

Tekmo med Slovenijo in Portugalsko je poleg prepričljive zmage domačinov (2:0) zaznamoval tudi dogodek iz 43. minute, ko je navijač stekel na igrišče do Cristiana Ronalda, ga poljubil na lice in z njim posnel selfie. Kdo je? In koliko bo moral odšteti za svojo potezo?

Tekla je 43. minuta torkovega spektakla med Slovenijo in Portugalsko, ko se je varnostnikom v Stožicah izmuznil navijač in pritekel na igrišče. Pričakovano je stekel do Cristiana Ronalda in z njim posnel fotografijo, nato pa portugalskega zvezdnika poljubil na lice. Nato so ga z zelenice hitro pospremili varnostniki in tekma se je lahko nadaljevala.

Mož ni ostal anonimen, ime mu je Janez Kozelj. V pogovoru na Radiu 1 je pojasnil, da je takšno potezo skrbno načrtoval dalj časa, zato je imel sinoči obute tekaške copate. Čakal je na pravi trenutek, nato pa izpolnil svojo dolgoletno željo: ima fotografijo oziroma posnetek z nogometnim velezvezdnikom.

Kozelj v zaključku pogovora ni želel razkriti, kakšna kazen ga je doletela. Po naših informacijah pa bo Škofjeločan, sicer učitelj smučanja in lastnik gostinskega lokala, svojo denarnico moral olajšati za 1000 evrov. Morda je res dobil dragocen spominek, a takšno početje je zelo lahkomiselno in nevarno.

Cristiano Ronaldo
Foto: Uroš Kokol
Slovenija - Portugalska
Foto: Uroš Skaza

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje