Nekdanji selektor pred Eurom: Dobro je, da niso razkrili vsega (VIDEO)

Nogomet 8. Jun 202420:00 0 komentarjev

"Važno je, da se ni nihče poškodoval. Ob tem je pomembno, da Slovenci pred evropskim prvenstvom niso razkrili vsega," je v studijskem delu po tekmi Slovenije in Bolgarije povedal nekdanji selektor Slaviša Stojanović. Obračun v Stožicah se je končal z 1:1, edini slovenski strelec na tekmi je bil Andraž Šporar.

Slovenija se je sicer hitro znašla v zaostanku. Že v tretji minuti je Jaka Bijol napravil prekršek za enajstmetrovko, ki jo je izkoristil Kriil Despodov. Slovenci so odgovorili deset minut kasneje preko Andraža Šporarja.

“Solidna tekma, nič pretiranega iz ene ali druge strani. Ni bilo ekstra potez, priložnosti. Umirjeno, veliko prekinitev, menjav. Tekma se je pripeljala do konca,” je o obračunu povedal Slaviša Stojanović.

Borut Semler je dodal: “Bila je čista prijateljska tekmo, še posebej drugi polčas. Moram poudariti, da smo prejšnjo tekmo iz prekinitve gol dobili, danes smo ga dosegli. Tudi na to moramo dati več poudarka. Nikoli ne vemo, tudi točka na Euru je zelo pomembna, včasih je smisel igrati na remi.”

Prva tekma na EP Slovence čaka v nedeljo, 16. junija, proti Danski.

Prihaja Euro, prihaja fantasy

Pred vrati je eden od športnih vrhuncev leta 2024  – evropsko nogometno prvenstvo. Poglobljeno ga bomo spremljali tudi na Sportklubu, ob tem pa vas vabimo, da sodelujete v priljubljeni igri ‘evropski nogometni Fantasy 2024’.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!