Savdska liga ostaja na Sportklubu

Nogomet 14. Avg 202317:27 1 komentar
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo. Foto: REUTERS/Ahmed Yosri via Guliver

United Media, vodilna medijska družba v jugovzhodni Evropi, je s Prvo ligo Savdske Arabije podpisala pogodbo o ekskluzivnih pravicah za prenos tekem tega prvenstva na kanalih Sportkluba v Srbiji, Hrvaški, Sloveniji, Bosni in Hercegovini, Črni gori in Severni Makedoniji.

Gledalci Sportkluba bodo tako lahko v prihodnjih letih spremljali zelo atraktivno nogometno ligo Savdske Arabije. Cristiano Ronaldo je le odprl vrata, v novi sezoni pa bomo v vlogi njegovih soigralcev pri Al Nasru videli tudi Sadia Maneja in Marcela Brozovića, Sergeja Milinkovića Savića v Al Hilalu, Uroša Matića v Abhi, Vladimirja Stojkovića in Milana Pavkova v Al Feihi, Karima Benzemaja in N’Gola Kanteja pri Al Ittihadu, Mousso Dembeleja pri Al Itifaqu …

V zadnjih letih je liga Savdske Arabije doživela izjemen porast priljubljenosti, ki je pritegnila pozornost po vsem nogometnem svetu. Eden od ključnih dejavnikov je zagotovo prisotnost vse večjega števila znanih nogometašev, ki so se pridružili ekipam v tej ligi.

United Media je v zadnjih nekaj mesecih zagotovila številne pogodbe za tekmovanja, ki jih bo prenašal Sportklub, vključno z nadaljevanjem sodelovanja z Evroligo in Eurocupom ter Moto GP, skupaj z novimi pogodbami za ekskluzivne prenose Endesa Lige, Primeira liga in rokometne Bundeslige. Nove pogodbe so bistveno obogatile ponudbo, ki jo Sportklub ponuja svojim gledalcem po vsej regiji.

O United Media

United Media je del skupine United Group in vodilno medijsko podjetje v jugovzhodni Evropi, ki deluje v osmih državah. S 4200 zaposlenimi United Media vsako leto proizvede več kot 40.000 ur izvirne vsebine, ki jo vodilni mednarodni operaterji distribuirajo na trg z več kot 40 milijoni ljudi. Poleg tega ima podjetje v svojem portfelju 55 televizijskih postaj, od tega sedem z nacionalnim pokrivanjem, ter uspešen digitalni portfelj 30 portalov ter 6 časopisov in 5 radijskih postaj. Podjetje ponuja tudi edinstveno oglaševalsko storitev s prodajo oglasnih mest in natančnim targetiranjem glede na ciljno skupino za izbrane kanale.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje