Premirje: Chiellini se je opravičil Balotelliju

Serie A 12. Maj 202021:39 > 21:39
Getty image/Tulio M. Puglia

Branilec Juventusa Giorgio Chiellini se je opravičil Mariu Balotelliju zaradi kritik, ki jih je na njegov račun zapisal v svoji biografiji.

Giorgio Chiellini je bil nezadovoljen z načinom, na katerega se je Mario Balotelli obnašal na Pokalu konfederacij leta 2013 in dodal, da je napadalec Brescie negativni oseba, ki nima spoštovanja do ostalih soigralcev.

Balotelli mu je hitro odgovoril prek družabnih omrežji, češ da je on vsaj imel pogum, da vsem pove v obraz, kaj si misli.

V torek sta tako Chiellini kot Balotelli skupaj gostovala v eni od oddaj.

“Razmišljal sem, da bi kritiziral, vendar, da ne rečem nič grdega. To se mi je potem zdelo neiskreno. Prevzemam odgovornost, naredil sem napako,” je dejal Chiellini. “Čeprav si mi zaril nož v hrbet, te imam še vedno rad,” se je nasmejal Super Mario: “Tokrat je bilo prvič, da si ti naredil napako, ne pa jaz. Iskreno, nisem pričakoval teh besed od tebe. Jaz nisem negativna oseba, ves čas se šalim.”

Za konec je Chiellini obljubil, da bo nekdanjemu reprezentančnemu soigralcu poslal podpisano biografijo, na kar mu je Balotelli svetoval, da iztrga strani, na katerih ga kritizira.