Chiellini: Želel bi si sodelovati z Guardiolo

Serie A 14. Jun 202020:32 > 20:50
Getty image/Tulio M. Puglia

Izkušeni branilec Juventusa Giorgo Chiellini je odkril, da bi si v prihodnje želel sodelovati s trenerjem Manchester Citya Pepom Guardiolo.

Giorgo Chiellini je večji del letošnje sezone izpustil zaradi poškodbe, kljub 35. letom pa še vedno cilje na najvišje možne cilje in lovorike.

“Če bi se mi ta poškodba zgodila pred 10. leti bi bil popolnoma uničen. Ne bi imel mira, da bi sprejel situacijo kot sem jo sedaj. S temi izkušnjami sedaj dojemam, da je to prehodno obdobje. Imel sem srečo v življenju. Zagotovo bom igral vsaj še eno leto, potem pa bom videl kako se bom počutil,” je dejal izkušeni branilec.

Prav tako pa se je soočil z vprašanjem s katerim trenerjem je bilo najbolje sodelovati oziroma s katerimi bi si želel delati skupaj.

“Conte, Allegri in Guardiola so posebni. Conte in Allegri sta mi pomagala, da taktično odrastem. Gledal sem Manchester City in videl karizmo Pepa Guardiole. Nisem imel sreče, da ga spoznam, a bi si želel sodelovati z njim,” je zaključil Chiellini, ki bo Juventusu v zaključku sezono lahko pomagal do novih lovorik.

Pred nekaj meseci so se pojavila namigovanja, da bi Pep Guardiola lahko po izteku pogodbe z Manchester Cityem prevzel vodenje Juventusa.