“Normalno, da je nezadovoljen in da se pojavljajo govorice.”

Nogomet 13. Mar 202117:47
Andrea Pirlo Cristiano Ronaldo
Valerio Pennicino/Getty Images

Juventus je znova ekspresno izpadel iz lige prvakov, kar pomeni, da je Cristiano Ronaldo še tretjo sezono zapored ostal brez možnosti za boj za najprestižnejšo klubsko lovoriko. Posledica slabih rezultatov so govorice, ki Ronalda vračajo v Real Madrid, kjer je v svoji karieri osvojil največ lovorik.

Massimiliano Allegri, Maurizio Sarri in zdaj še Andrea Pirlo. Niti tretji trener na klop Juventusa ni uspel ekipe v zadnjih treh letih popeljati v finale, kjer bi Cristiano Ronaldo prestižno lovoriko naskakoval še s tretjim različnim klubom.

»Cristiano je v redu. Normalno je, da je razočaran, tudi vsi ostali so. Tudi govorice so normalne. Ob Messiju je najbolj pomemben igralec na svetu. V Juventusu je vedno garal in pokazal, koliko nam pomeni,« pred tekmo s Cagliarijem vzdušje v slačilnici opisuje Andrea Pirlo.

»Doživeli smo težek poraz, a smo takoj nadaljevali s treningi in z jasnim ciljem, ki nas motivira. Sam sem bil v svoji karieri velikokrat v takšnem položaju. Veliko sem osvojil, a veliko tudi izgubil. Po porazih sem se vedno osredotočil na nove zmage. Naša sezona se v torek ni končala. Pred nami so tekme v Serie A in finale pokala. Še naprej bomo dokazovali, da smo Juventus in da lahko tudi v takšnih trenutkih zaigramo najbolje. Vse bo odvisno od nas in od ciljev, ki smo si jih postavili. Ko se sezona začne, si želiš zmagati vse tekme, a to ni realno. To niso sanje. Naša pot se ne bo spremenila, samo verjeti moramo vase. Prepričani smo, da je pred nami svetla prihodnost,« je dodal Pirlo.

Juventus je v Serie A na tretjem mestu in za vodilnim Interjem ob tekmi manj zaostaja za velikih 10 točk.

Komentari

Vaš komentar