Cristiano Ronaldo: Pravih šampionov ne boste nikoli zlomili

Liga prvakov 13. Mar 202117:25 0 komentarjev
Cristiano Ronaldo
Valerio Pennicino, Getty Images Sport

Cristiano Ronaldo je prekinil molk in se oglasil prvič po izpadu Juventuse iz lige prvakov. Portugalec sporoča, da se ga ne da zlomiti in da se zgodovine ne da izbrisati.

Portugalec se po izpadu Juventusa v osmini finala lige prvakov, kjer je bil boljši Porto, ni oglašal.

Medtem so italijanski in španski mediji poskrbeli za številne zgodbe. Po zapisih naj bi v Juventusu dvomili v sposobnosti Cristiana Ronalda, sočasno pa naj bi se superzvezdnik želel vrniti v Real Madrid.

Cristiano Ronaldo je molk prekinil z objavo na Instagramu

Bolj pomembno od tega kolikokrat v življenju padete je to, kako hitro se znova trdno postavite na noge. Pravih šampionov ne morete zlomiti! Trenutno smo osredotočeni na tekmo s Cagliarijem in na boj za naslov v Serie A ter v pokalu. Zanimajo nas samo izzivi, ki nas čakajo do konca sezone.

V drugem delu sporočila se je Ronaldo dotaknil tudi njegove prihodnosti, preteklosti in statusta najboljšega strelca elitne lige prvakov.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Prav imate, zgodovina spada v muzej (tako bi rekel!), a na srečo se v nogometu stvari ne pozablja… to velja tudi zame. Zgodovine se ne da izbrisati. Vsak dan znova jo pišemo z vztrajnostjo, ekipnim duhom, upornostjo in z veliko trdega dela. Tisti, ki tega ne razumejo, ne bodo nikoli dosegli slave in uspeha.

Portugalec je v svoji bogati karieri igral za Sporting, Manchester United, Real Madrid in Juventus. Osvojil je skoraj 30 lovorik, med njimi pet naslovov v ligi prvakov. Prav tako je petkrat osvojil zlato žogo za najboljšega nogometaša leta.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!