Šeško tlakoval pot za preobrat Salzburga

Nogomet 29. Jun 202217:21 > 17:25 0 komentarjev
Foto: guliverimage

Po naporni sezoni se nogometni klubi že pripravljajo na prihajajočo. Na delu je bil danes Benjamin Šeško, z dvema zadetkoma je Salzburgu pomagal do zmage proti poljski Legiji.

Salzburg je na prijateljski tekmi pričakal Legio iz Varšave, pri kateri je novinec Slovenec Blaž Kramer, zdaj že nekdanji nogometaš Züricha. Začel je v prvi postavi, a med strelce se ni vpisal.

Na drugi prijateljski tekmi tega poletja za Salzbrug je Šeško prvič nastopil. Slovenski reprezentant je v igro vstopil ob polčasu, ko je njegov klub zaostajal z 2:0. Hitro je pokazal nos za gol. V 59. minuti je znižal rezultat na 2:1, le dve minuti kasneje pa poskrbel za izenačenje. V 64. minuti je Junior Adamu izkoristil še enajstmetrovko in Salzubrgu je uspel ekspresni preobrat. Rezultat je zdržal do konca, Avstrijci so torej tekmo dobili s 3:2.

Po odhodu Karima Adeyemija v dortmundsko Borussio si lahko 19-letnik obeta še večje vloge v osrčju napada avstrijskega državnega prvaka. S podobnimi predstavami dokazuje, da je za izziv pripravljen.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!